Verdenens digitalisering har gjort webshops til en kæmpe forretning. Klart det meste shopping foregår på netter over diverse webshops. Det er klart, at webshops er blevet meget populære, da handel på nettet gør det muligt for virksomhederne at spare på en del omkostninger, og dermed sælger deres produkter til en lavere pris. Noget af hyggen går dog af med shopping på, webshops du får ikke de samme muligheder med at gå rundt og hygge dig med venner og veninder og prøve tingene eller blot at se dem, inden du tager beslutningen, hvorvidt du ønsker at kaste penge efter den nye trøje, lampe osv. Det kan også være svært at vælge, hvilke webshops du skal besøge og købe fra så derfor, kommer jeg her med en lille guide med en top 10 over webshops med herretøj.

  1. Kaufmann

Kaufmann er grundlagt i 1908 af Axel Kaufmann. Kaufmann webshoppen tilbyder kvalitetsbeklædning til mænd. Kaufmann er grundlagt med et øje for herretøj med ekstraordinær kvalitet og en stor ekspertviden inden for området. Kaufmann forhandler mange kendte mærker, der er præget af høj kvalitet og er præget af et højt serviceniveau i virksomheden, hvor personalet står på spring for at hjælpe og besvare dine mulige spørgsmål.

  1. Axel

Axel slog dørene op for første gang i 1993 i Aarhus. Axel har høje ambitioner og leverer eksklusivt modetøj til mænd, som er stilbevidste fra nogen af de mest anderkendte mærker og modehuse rundt omkring i verden. Axel forhandler både klassisk og det mere seværdige slags modetøj til mænd, hvilket giver dem mulighed for at have en bred målgruppe med en masse forskellige slags stilbevidste mænd.

  1. Mr

Mr er en landsdækkende tøjkæde med 71 butikker rundt omkring i Danmark samt en helt forrygende webshop. Mr blev grundlagt i 1964 af en gruppe driftsmænd. Mr tilbyder et stort sortiment af velkendte mærkevarer, som er præget af høj kvalitet. Mr lægger stor vægt på en professionel opførsel og attitude fra deres personale både rundt om i landet, i butikkerne og på deres webshop, hvor man kan få svar på sine spørgsmål omkring tøj eller virksomheden.

  1. qUINT

qUINT blev grundlagt i 1999. Ideen kom fra USA om at skabe en tøjkæde, der kunne ramme individuelle stile hos mænd i alderen fra 15-30 år. qUINT forhandler streetwear og modetøj til mænd og der til rådighed på webshoppen at sammensætte forskellige trends og tendenser, således at du kan købe et samlet sæt, som du synes, passer bedst til dig selv.

  1. Peter Hahn

Peter Hahn blev grundlagt i 1964 i Tyskland af Peter Hahn. Peter Hahn opdagede, at der manglede tøj på markedet af produktet lamauld og kom den vej ind på tøjmarkedet. I dag har Peter Hahn over 900 medarbejdere i forskellige lande, virksomheden lægger stor vægt på, at de tilbyder produkter af høj kvalitet. De har store kriterier omkring deres tøjsortiment, da de stadigvæk kun tilbyder tøj lavet af naturkvaliteter som specielt SUPIMA-bomuld, kashmir og silke.

  1. ASOS

ASOS er en stor britisk online webshop, der forhandler over 60.000 forskellige produkter af modetøj til mænd og kvinder. Det er den største forhandler af modetøj i Storbritannien. ASOS forhandler mange forskellige slags typer af tøj og accessoires som kjoler, jeans, T-shirts, trøjer, sko, smykker og meget mere. ASOS giver også mulighed til alle studerende, mennesker om at få 10% på alle deres produkter på deres webshop.

  1. Stylepit

Stylepit har været en af de førende online udbydere af modetøj de seneste 16 år siden 2000 hvor de blev skabt ud af det daværende SMARTGUY. Stylepit er stedet, hvor du finder et af Europas største udvalg af modetøj på nettet. Stylepit har en helt klar målsætning om at være de bedste til levere de bedste og mest anderkendte tøjmærker ud til deres kunder til de bedste priser.

  1. Zalando

Zalando er Europas førende sted at købe tøj til mænd, kvinder og børn på nettet. Zalando tilbyder mere end 150.000 forskellige produkter og over 1.500 mærker. Sortimentet tilbyder alt fra de mindst kendte og billige mærker til nogen af verdens mest anderkendte og lidt dyrere mærker. Webshoppen er nem at benytte sig af, og der er altid gode tilbud og rabatkoder rundt omkring på webshoppen.

  1. Boozt

Boozt er en modetøjs webshop, der tilbyder modetøj til både kvinder, mænd og børn. Boozt blev grundlagt i 2008 men er allerede godt etableret på det danske tøjmarked med over 300 forskellige tøjmærker. Boozt er garant for en god shoppeoplevelse og en hurtig levering.

  1. Toftshop

Toftshop blev grundlagt i 1976 så de har 40 års erfaring af salg af modetøj i Danmark. Toftshop har base i Silkeborg og tilbyder meget varieret modetøj til mænd både af danske og internationale mærker. Du kan finde alt fra et afslappet look til hverdagen til et stilfuldt look til festen.